Sporo Oticanje Vode

//Sporo Oticanje Vode

Sporo oticanje vode iz kade, sudopere, lavaboa, tuš kabine, wc šolje je jasan znak da će nastati zagušenje sanitarije. Odgušenje kanalizacije možete uraditi pomoću hemjiskog sredstva za otpušavanje odvoda sanitarije ili pozvati vodoinstalatrski servis. Stručan vodoinstalater će uz pomoć odgovarajuće sajle za otpušavanje brzo i efikasno ukloniti blokadu koja je nastala u odvodnoj cevi.

Sporo oticanje vode

Do začepljenja sanitarija najčešće dolazi prosipanjem u odvod masti od hrane, nakupljanjem dlaka kose, odlaganjem soca od kafe, sitnih komadiča hrane. Masti se lepe za unutrašnje zidove odvodne cevi i na njima se nakuplja sva prljavština koja dospe u njih. Vremenom se formira čep u odvodu koji onemogućava normalan protok vode. Ako perete ruke ili se umivate nad lavaboom, tuširate se u kadi ili perete posudje u sudoperi a vidite da je sporo oticanje vode iz sanitarije brzo će nastati zagušenje iste. Hemijska sredstva za čišćenje odvoda kao što je Cevosan,, Tub o Flo, Mr Muscle i druga trenutno će očistiti odvod ukoliko je manji stepen zagušenja. Pravo rešenje za uklanjanje čepa i masnih naslaga sa zidova cevi je mašinsko odgušenje sajlom na elektro pogon. Ovim postupkom rešavate nastali problem a odvod ostaje duži vremenski period čist i prohodan za oticanje vode u gradsku kanalizaciju.

Slabo oticanje vode iz sanitarija

Slabo oticanje vode iz sanitarija bez obzira da li ste pustili slab ili jači mlaz vode iz slavine ili tuš batrije pokazuje da će doći do zagušenja. Ne mora da znači da je zagušenje nastalo u odvodnoj cevi već može biti i u sifonu. U tom slučaju sifon možete sami skinuti, dobro ga isprati mlakom vodom i vratiti ga na svoje mesto. Ukoliko posle čišćenja sifona voda i dalje sporo otiče, začepljenje je nastalo na početku ili u duboko u odvodnoj cevi kanalizacije.

Kako uraditi odgušenje kanalizacije?

Klokotanje vode u odvodu, neprijatan miris koji se širi iz odvoda sanitarije, sporo oticanje vode su znakovi koji ukazuju da postoji blokada u odvodnoj cevi kanalizacije. Čišćenje cevi odvoda kanalizacije možete obaviti pomoću nekoliko trikova. Ako sami želite da rešite problem na linku kako otpušiti odvod možete saznati sve o tome.

Naš vodoinstalaterski servis nudi brzo, kvalitetno i profesionalno rešenje za bilo koji vid začepljenja kade, sudopere, wc šolje, tuš kabine, lavaboa, slivnika, verikale, glavne kanalizacione linije. Za odgušenje koristimo najsavremenije alate i opremu. Dugi niz godina uspešno vršimo sve vidove začepljenja sanitarija i kanalizacije. Povoljna cena odgušenja kanalizacije, odgovoran pristup poslu i veliki broj zadovoljnih klijenata je razlog više da nas pozovete.

Pozovi 069 623 301