Vodinstalater Pitanja i Odgovori

//Vodinstalater Pitanja i Odgovori

Blog vodoinstalater pitanja i odgovori služi kako bi se klijenti upoznali sa načinom rada naših vodoinstalatera. Cena, popravke kvarova za koje dolazimo isti dan, šta su hitne hitne intervencije će biti tema ovog bloga. Vodoinstalater pitanja i odgovori dobijate direktno od profesionalnih majstora koj su dugi niz godina u ovom poslu.

Vodoinstalater pitanja i odgovori

Za koliko vremena majstor od poziva stiže na adresu?

Trudimo se uvek da u najbržem mogućem vremenskom roku odgovorimo na vaš poziv. Ima situacija kada su majstori bukirani poslom pa nisu u mogućnosti odmah da odgovore na poziv.

Šta spada u hitne intervencije vodoinstalatera?

Kada dodje do blokade odvoda i ukoliko preti opasnost od izlivanja kanlizacije ili poplave, ili u slučaju kada dodje do pucanja cevi i ventila za vodu uslugu vodimo kao hitne intervencije.

Koje je radno vreme vdoinstalatera?

Radimo svakoga dana u toku cele godine vikendom i praznicima.

Da li se na radove vodinstalatera dobija garancija?

Na sve pružene usluge vodoinstalatera dobijate garanciju. Garanciju dobijate i na rezervne delove koji mi nabavljamo za vas.

Da li se naplaćuje dolazak majstora vodoinstalatera?

Dolazak i detektovanje kvara se obavezno naplaćuju u slučaju da odustanete od intervencije. Ukoliko se obavlja popravka cena dolska majstora je uključena i cenu usluge i ne naplaćuje se posebno.

Da li su posle zvršene intervencije uklone nered koji je nastao tokom posla?

Obaveza svakog našeg majstor je da nakon završenog posla prostor ostave čistim i urednim. Ako se to nedesi molimo Vas da prijavte problem operateru.

Popravka kvarova- Pitanja i odgovori

Da li popravku treba uzeti u svoje ruke i na osnovu snimaka koji postoje na Youtube po principu uradi sam pokušati izvesti. Kada gledate snimak to sve izgleda jednostavno i lako. Medjutim i velikom broju situacija to uopšte njie tako. Ukoliko Vam iskoči neki ne predvidjen problem na tim snimcima nemate odgovor kako to da rešite. U panici možete napraviti grešku koja dovodi do povećanja problema i nastanka veće havarije. Zato Vam savetujemo da popravka kvarova uvek bude perpuštena profesionalnom vodoinstalateru koji ima višegodišnje iskustvo i koji zna kako svaki kvar rešiti. Daćemo Vam jedan primer. Naš vodoinstalater je imao slučaj sa rodjenim ujakom. Ujak je gledo snimak sa Youtuba kako se radi zamena baterije i rekao mu da to nije neki posao i da će on to sam uraditi. Otišao je u radnju i kupio bateriju ali kad je došao kući i pokušao zamenu uvideo je da ona neodgovara njegovom priključku za vodu. Bateriju nije mogao da vrati jer ju je oštetio pa je tako izgubio i novac i vreme. Na kraju je posao morao da uradi sestrić koji je profesionalni vodoinstalater. Popuka: Popravku kvarova prepustite stručnim majstorima.

Savet vodoinstalatera

Za savet nam se možete obratiti svakoga dana od 8h-20h. Naši majstori su spremni u svakom trenutku da daju savet ili pruže pomoć kako bi ste rešili vodinstalaterske probleme. Bilo da je u pitanju odgušenje knalizacije, zamena ventila za vodu, ugradnaj snitarija, montaža bojlera, ugradnja tuš kabine ili kade ili cena usluge vodoinstalatera stojmo Vam na raspolaganju. Pozovi te nas.

Pozovi 069 623 301