Cena Renoviranja Kupatila

//Cena Renoviranja Kupatila

Cena renoviranja kupatila zavisi od vrste radova koje izvodi vodoinstalter, električar i keramičar. Cena renoviranja kupatila može koštati od 300 eura pa do nekoliko hiljada eura, što zavisi od finansiske mogućnosti, želje i potrebe klijenta. Renoviranje kupatila se ne može uraditi brzo, već planski i kvalitetno da bi se izbegle popravke kvarova u budućem periodu.

Cena renoviranja kupatila

Cena renoviranja kupatila zavisi od:

Kvaliteta pločica za kupatilo

Vrste sanitarija za kupatilo

Vodovodne instalacije

Ovo su osnovne stavke koje se rade prilikom renoviranja kupatila. U zavisnosti šta želite da uradite i promenite u postojećem kupatilu troškovi mogu biti dosta veći od one svote novca koju ste planirali da potrošite. Ako želite izvršiti izmenu rasporeda sanitarija neophodno je da se uradi kompletna ugradnja vodovodne instalacije. Veoma je važno odabrati odgovarajuću sanitariju. Pri izboru snitarije vodoinstalater iz svog iskustva u poslu Vam može pomoći svojim savetima.

Cena potrebnog materijala za adaptaciju

Za veličinu kupatila od 6. kvadrata cena majstora i materijala za vodovodnu instalaciju iznosi 120. eura. Dovoljna količina pločica za pod i zid je oko 30 kvadrata. Njihova cena je od 6. eura po kvadratu ukoliko su pločice domaćeg proizvodjača Keramika Mladenovac, Keramika Kanjiža, Zorka keramika. Ako se odlučite za italijanske ili španske pločice njihova cena je od 10. eura pa mogu koštati i do 50. eura po kvadratu. Ne izbegavajte pločice domaćih proizvodjača. Njihova ponuda je raznovrsna, što se tiče veličine, dezena kao i kvaliteta. Savetujemo da pri kupovini pločica uzmete za 1. kvadrat više pločica iz razloga ako dodje do njihovog oštećenja u nekom periodu imate mogućnost da ih zamenite. Keramičar će svoj rad postavljanja pločica naplatiti od 8. do 12. eura po kvadratu. Na to morate dodati još oko 120. eura za lepak za pločice, materijal za hidroizolaciju i krečenje plafona. Da bi kupatilo dobilo lepši izgled mogu se postaviti ukrasne lajsne po gornjoj ivici pločica. One nisu skupe kao i njihovo postavljanje a umnogome doprose estetici kupatila.

Cena sanitarija za kupatilo i njihova montaža

Ponuda sanitarija na našem tržištu je velika što se tiče modela i proizvodjača. Cena sanitarija za kupatilo je najpovoljnija ukoliko izabrete domaće proizvodjače. Cene su od 20. do 50. evra po snintariji. Kvalitetna wc šolja, lavabo, tuš kabina ili kada, vodokotlić španskih i italijanskkih proizvodjača su znatno skuplji. Slavine za umivaonik, kadu, tuš kabinu možete izabrati po ceni od 30. do 140, eura po komadu. Montaža sanitarija treba da bude uradjena kvalitetno kako ne bi dolazilo do curenja vode na njima. Ovaj tip uslge vodoinstalatera će iznositi od 100. eura za celokupno postavljanje sanitarija.

Ako renoviranju kupatila pristupite sa detaljnim planom i sve stavke uzmete u obzir nema mesta iznenadjenju što se tiče troškova. Ukoliko Vam je potreban majstor za kupatilo koji radi adaptaciju postojećeg ili izgradnju novog možete nas kontaktirati.

Pozovi 069 623 301