Slavina Na Senzor

//Slavina Na Senzor

Šta je slavina na senzor? Koje su prednosti slavina koje se pokreću bez dodira ručica? Na ova pitanja dobićete odgovore od profesionalnog vodoinstalatera našeg servisa.

Slavina na senzor

Slavina na senzor je nova tehnologija koja pomaže da trošite manje količine vode a da ruke budu uvek čiste bez prljavptina i mikroba na njima. Beskontaktna slavina eliminiše potrebu za aktiviranjem vode koristeći ručku za to. Senzori pokreta koji su ugradjeni u slavini   aktiviraju mlaz vode i isključe ga u odredjenom trenutku. Postoji više razloga zašto je ovaj tip slavina preporučljiv za domove a naročito u poslovnim objektima.

Prednosti slavine na senzore

Slavine na senzore štede do 15% od potrošnje vode na mesečnom nivou u domaćinstvu.

Mikrobi i virusi koji se mogu naći na ručkama slavine. Kod beskontaktnih slavina nema rizika od širenja klica i prljavštine koja se nalati na ručki. To znači, kada operete ruke, nećete ponovo imati kontakt sa mikroorganizmima kada dodirnete slavinu prilikom isključenja vode.

Kako prljave ruke ne dodiruju  polugu i dugmad na slavini, beskontaktne ostaju čiste duži vremenski period od tradicionalnih slavina.

Slavine na senzor obično imaju fiksnu temperaturu vode, tako da možete biti sigurni da se nećete opeći.

Kod beskontaktne slavine nema rasipnog udara vode kao kod običnibh pa se ne možet pokvasiti.

Šta je potrebno za ugradnju slavine na senzor?

Slavina na senzor može se napajati preko baterija ili imati kabal na sebi koji se direktno uključuje u utičnicu. Ugradnja slavine na senzor je uobičajena kao i kod standardnih. Kako je u pitanju nova tehnologija savetujemo da posao pozovete vodoinstalaterski servis. Ako nemate kome da se obratite za montažu slavine naš profesionalni vodoinstalater vam stoji na usluzi. Vodoinstalaterske uslge svih tipova pružamo kako fizičkim tako i pravnim licima. Dostupni smo svakog radnog dana i subotom. Ukoliko se odlučite da nas agažujete možete očekivati kvalitetnu i brzu uslugu vodoinstalatera. Prostor gde obavaljamo intervenciju nakon završenog posla ostvaljamo čistim i urednim. Granciju dajemo na sve pružene vodoinstlaterske usluge. Pozovite nas već danas.

Pozovi 069 623 301